Брад Пит е в тежък емоционален шок

Брад Пит е бил шокиран от новината, че Анджелина Джоли е подала документи за развод.

Източници издават пред американски медии, че в последните дни актьорът дори избухвал в плач.

Решението на Анджелина Джоли да стартира бракоразводно дело и да поиска пълно попечителство над децата е било абсолютно неочаквано за Брад.

“Анджелина подаде документите за развод една минута преди съда да затвори в понеделник”, казва приближен до актьора пред US Weekly. “Брад даже нямаше адвокат. Тя и преди е заплашвала с развод, но той нямаше идея, че наистина ще го направи.”

“Брад не е на себе си. Той е съсипан”, казва източникът.


Междувременно стана ясно, че в пристъп на гняв Брад е бил агресивен към най-голямото от шестте деца в семейството – осиновения Мадокс (15). Инцидентът се случил на 14 септември на борда на частния им самолет, когато между Брад и Анджелина избухнал ожесточен скандал. Брад е бил употребил алкохол и Мадокс се намесил, за да защити майка си. Тогава актьорът е проявил вербална, а вероятно и физическа агресия към момчето.

От ФБР са потвърдили, че събират данни за станалото и все още не е ясно дали срещу Брад ще започне официално разследване. Инцидентът попада под юрисдикцията на ФБР, тъй като се е случил във въздушното пространство.

В молбата на Анджелина до съда актрисата моли за пълно попечителство над шестте деца, три от които са осиновени.

Тя не желае да получава издръжка.