Марион Котияр ли е виновна за раздялата на Бранджелина?

Предстоящият развод на Брад Пит и Анджелина Джоли е най-дискутираната тема в последните часове и това ще продължи още дълго.

Любимците на Америка се разделят след 12-годишна връзка. Запознати разкриват, че една от основните причини за този срив в брака им е актрисата Марион Котияр, с която Брад имал афера от две години. Първите любовни искри между двамата прехвърчали по време на снимките на лентата “Съюзници”, чийто трейлър излезе вчера.

За да се увери в подозренията си, Джоли наела частен детектив, който потвърдил. “Явно го удря кризата на средната възраст, като пощурял е. А на Анджи й дойде до гуша от изцепките му”, коментират близки до двойката. Брад дори пропуснал годишнината от сватбата му с Анджи преди месец. Той предпочел да се забавлява с приятели в Хърватия в компанията на руски проститутки.

Самата Марион категорично отрече слуховете за любовта афера с холивудския секссимвол. Тя заявява, че се чувства „съкрушена“ от обвиненията, които се тиражират в медиите. Котияр настоява, че е щастлива с колегата си Гийом Кане, с когото са заедно от девет години и имат дете.

Друга причина, която се посочва за развода между двамата, е злоупотребата на актьора с алкохол и наркотици, както и че Анджелина не одобрявала методите му на възпитание. “Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството ѝ да бъде оставено на спокойствие”, заяви адвокатът на Анджелина Робърт Офър. Актрисата е поискала пълно попечителство над децата, като в молбата за развода е посочила, че не иска издръжка от бившия си съпруг.

Самият актьор също излезе със становище по случая. Той обаче не коментира слуховете за любовна афера, а се фокусира върху спокойствието на децата им. “Много съм разстроен от факта, че се развеждам, но най-важното е сега да мислим за децата. Ще помоля пресата да им даде нужното пространство в този труден за тях период. Когато една двойка се сблъска с труден период в живота си, независимо какъв, той може да ги раздели или събере заедно”.

Приближени до актьора обаче разкриват, че той бил бесен на Джоли, защото цялото семейство се е превърнало цел за папараците. През последните няколко дни двамата са имали разговори и Брад умолявал Анджи да се справят с развода “като възрастни” и по възможност да запазят развода в тайна в полза на децата си. Домът на холивудските звезди сега е заобиколен от фотографи и от патрули на полицейското управление на Лос Анджелис.

Мнозина очакваха тази раздяла. Слухове за проблеми в отношенията на двойката има от години. Луд скандал между двамата дори бе заснет и на кадрите се вижда как двамата си крещят, докато Анджелина е обляна в сълзи. Всички обаче решиха, че двамата актьори са преодолели различията след като двамата решиха да се оженят през август 2014 г.