Брад Пит с първи думи след обвиненията за тормоз

Брад Пит проговори за новата жалба, подадена от бившата му съпруга Анджелина Джоли. Суперзвездата категорично отрече обвиненията в насилие над децата си. Тази сряда, на 5 октомври, негов представител заяви пред американското списание „Page Six “, че обвиненията срещу него са „напълно неверни“.

Според нов съдебен документ, чието съдържание беше разкрито на 5 октомври, се твърди, че Брад Пит е стискал ръката на едно от децата си. Самоличността му не е разкрита. По време на фатален полет двойката е имала жестока кавга. Според жалбата, подадена от Анджелина Джоли, съпругът й е „душил едно от децата и е ударил друго в лицето“.

След този последен спор, Анджелина Джоли подава молба за развод и първа жалба, осъждаща поведението на актьора. Брад Пит бе обвинен в малтретирането на собствените си деца, но без в крайна сметка да му бъдат повдигнати обвинения.

Съдебната борба на Брад Пит се проточва

Припомняме, че една от любимите звездни двойки „Бранджелина“ се разведе официално през 2019 г. след раздялата им през 2016 г. Съдебната битка продължава във връзка с попечителството над непълнолетните им деца.

Друга точка, по която Брад и Анджелина не могат да постигнат съгласие е Château de Miraval, тяхна собственост в южната част на Франция, където актьорът току-що пусна нова козметична линия.

Докато Анджелина иска да му даде дяловете си, Пит изисква определени условия, включително подписване на клауза, такава че актрисата да мълчи за фактите, довели до развода им. Клауза, която очевидно не е подписала, тъй като тя иска от него и 250 милиона долара обезщетение.

На къде ли ще ни отведе поредната звездна сага?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко за скандала между Анджелина Джоли и Брад Пит на частния им самолет

Hero Slider