Всичко за скандала между Анджелина Джоли и Брад Пит на частния им самолет

Анджелина Джоли твърди, че Брад Пит е задушил едно от децата им.

Актрисата отговори на съдебния иск на Брад Пит за винарската компания, която преди това са притежавали заедно, като излъчи някои нови шокиращи обвинения срещу бившия й съпруг, свързани с инцидента им със самолет през 2016 г.

Насрещната жалба, подадена от адвокатите на Джоли, съдържа твърдения за кавгата в частния самолет на 14 септември 2016 г., която доведе до пускането на молба за развод от нейна страна дни по-късно.

ФБР бяха разследвали Пит заради анонимния сигнал, че е бил пиян, но два месеца по-късно разследването приключи без обвинения срещу него.

Новото подаване гласи: „Когато едно от децата вербално защити Анджелина, Брад се хвърли към собственото си дете и тя го сграбчи отзад, за да го спре. Така Пит се хвърли назад в седалките на самолета, наранявайки гърба на Джоли и ръката й. Децата се втурнаха и всички се опитаха да се защитят едно друго. Преди всичко да свърши, разгневения мъж задуши едно от децата и удари друго по лицето. Някои от децата го умоляваха да спре, защото всички бяха уплашени.”

В документите се твърди, че по време на „многото напрегнати часове“ по време на полета Пит „периодично излизал от задната част на самолета, за да крещи и да ги псува“ и „в един момент той излял бира върху жена си; в друг той улял децата с бира и червено вино.”

„Невероятно тъжно е, че тя продължава да преосмисля описанието си на събитие, случило се преди 6 години, добавяйки напълно невярна информация, за да се опита да привлече допълнително внимание към себе си за сметка на семейството им“, каза източник, близък до актьора.

В делото си през юни Брад обвини Джоли, че е навредила на репутацията на винарната им в Южна Франция Château Miraval като е продала половината си на непознат. Той каза, че са се съгласили никога да не продават съответните си дялове в семейния бизнес без съгласието на другия.

В последната жалба Анджелина казва, че твърдението на мъжа й е „фалшиво“ и „никога не е съществувало такова споразумение“. Освен това, той е „изисквал“ тя да подпише споразумение, забраняващо й „да говори извън съда за физическото и емоционалното насилие на Пит над нея и децата им“.

В документацията се споменава „травматичното разпадане на семейството им и годините, прекарани в опити да излекуват семейството им“ и се отбелязва, че Джоли „никога не е говорила публично за събитията, довели до тяхната раздяла“.

Миналата година актрисата размишляваше върху развода си, докато разговаряше с The Guardian, казвайки: „Аз не съм човек, който взема решения като тези, които аз трябваше да взема леко. Отне ми много, за да бъда в положение, в което чувствах, че трябва да се отделя от бащата на децата си.”

Анджелина каза още, че “има много неща, които не мога да кажа” и се чувства “разбита” от преживяванията. Въпреки това иска семейството й да намери начин да продължи напред, „включително баща им“.