Брад Пит празнува 59-ия си рожден ден с Инес де Рамон

В неделя актьорът отпразнува 59-ия си рожден ден. Той прекара деня си именно с Инес де Рамон, както се вижда от моментна снимка, разпространена от американската преса.

Брад Пит и спряганата за новата дама до него бяха забелязани заедно в Холивуд в неделя, 18 декември, докато излизат от кола, след като очевидно са прекарали време заедно.

С голямо сиво палто за него и бежаво за нея, снимката от изявата им веднага бе публикувана в “People”. Вероятно двамата смятат да прекарат и края на годината заедно.

Съвсем скоро новата звездна двойка бе забелязана на парти, организирано след предпремиерната прожекция на филма „Вавилон“.

Заедно ли са Брад Пит и Инес де Рамон?

Откакто бяха забелязани зад кулисите на концерт на фронтмена на U2 – Боно в Лос Анджелис през ноември, потенциалната връзка между двамата е под светлината на прожекторите.

Историята между Брад Пит и Инес датира от няколко месеца. Преди това мениджърът по продажбите на голяма марка бижута бе омъжена за звездата от „Дневниците на вампира“ – Пол Уесли.

През септември миналата година, 32-годишният американски актьор обяви развода им след три години брак.

Дали Инес е намерила любовта в лицето на Брад Пит? Подкрепа, от която актьорът се нуждае, за да се справи с бурния си развод с актрисата Анджелина Джоли и обвиненията в насилие срещу децата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит предизвика фурор на F1 Grand Prix