Шокиращият имейл на Анджелина Джоли до Брад Пит – Между алкохола и насилието

Прегледът на снимките, на които Анджелина Джоли и Брад Пит позират пред фотографите, усмихнати и прегърнати, определено е странен ефект днес. Особено като се има предвид, че една от най-обичаните звездни двойки вече създава заглавия не само за развод, но и за поредица от обвинения и разкрития, които не всеки би мечтал да чуе.

Последните такива в хронологичен ред се съдържат в имейл, който Джоли е написала през януари 2021 г. Именно въпросният мейл бе публикуван в TikTok от @magshrts1. Това е документ, в който актрисата се сблъсква с въпроса за споделената собственост върху Chateau Miraval, разкривайки особено тъмните страни от съжителството със съпруга си.

Съдържанието на имейла е автентично и дори присъства в документ, подаден в съда, което прави показанията срещу Брад Пит още по-шокиращи. След като обясни, че е написала имейла, „за да не се вълнува“, опитвайки се да остане възможно най-дистанцирана, Анджелина разказва причината, която я е накарала да продаде дела си във винарната, която споделя с Пит във Франция.

„Това е мястото, където посрещнахме близнаците си, където се оженихме и създадохме на плоча в памет на майка ми. Мястото, което обещаваше това, което бихме могли да бъдем и където си мислех, че ще остарея. Дори сега е невъзможно да говоря за това, без да плача. Ще запазя това, което беше преди десет години“, пише Анджелина, като малко след това уточнява, че Chateau Miraval е и „мястото, което бележи края на нашето семейство.“

Според Анджелина пристрастяването на Брад Пит към алкохола е една от причините за края на брака им

Популярната актриса признава, че изборът да сподели винарната със съпруга си е бил начин да се опитат да бъдат сплотени и обединени за последен път: „Аз се надявах, че по някакъв начин може да се случи нещо, което ще ни държи заедно и в което ще намерим светлина и мир. Сега разбирам колко много искаше да се махна и ще се радваш да получиш този имейл.“

Заедно с обвиненията, че е взел важни решения, без да се консултира с нея и че е управлявал парите им, без да я намесва, Анджелина Джоли обясни, че никога повече няма да може да бъде „съучастник“ в алкохолен бизнес, тъй като алкохолът е този, който е съсипал съпруга й, следователно и семейството им.

„За мен Chateau Miravalпочина през септември 2016 г. Всичко, което видях оттогава, ми го затвърди, за съжаление“, заключва Анджелина. В този момент в имейла актрисата предлага на бившия си съпруг две алтернативи: директна продажба или придобиване на дяловете.

Както знаем, изборът на Джоли да продаде дяловете си в имението накара Брад Пит да я съди през февруари 2022 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко за скандала между Анджелина Джоли и Брад Пит на частния им самолет