Брад Пит на концерт с Инес де Рамон

Той в светъл пуловер и каубойска шапка, а тя с широка риза и бял топ… говорят си, усмихват се и вече си мислим, че определено се случва нещо. И да не забравяме прегръдката, увековечена от обективите на папараците, която за секунди обиколи мрежата.

Брад Пит бе сниман зад кулисите на концерта на Боно в Лос Анджелис с мистериозно момиче

Става дума за Инес де Рамон, американката, родена през 1992 г., която вече е бивша съпруга на друг актьор – Пол Уесли, звездата от „Дневниците на вампира“. Двамата се срещат преди пет години, а след това сключват брак през февруари 2019 г.

Раздялата им идва само две години по-късно – през септември миналата година. „Решението всъщност бе взето по взаимно съгласие пет месеца по-рано“, съобщават информатори.

В миналото Инес е работила за престижна марка бижута, а сега се говори, че ще работи в екипа на Брад Пит. И ако тази теза се потвърди, между двамата може би има просто приятелство, породено от професионалното им сътрудничество. Ами ако вместо това разцъфва нещо повече?

Наистина е твърде рано да се каже. Сигурно е едно, а именно, че през последните месеци на Брад Пит бяха приписани няколко хипотетичи флирта. Не можем да отречем, че и доста бързо избледняха. Поне този път разполагаме с официални кадри на холивудската звезда с Инес де Рамон.

Нищо особено, разбира се, но все пак се крие минимален потенциал за възможна нова любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит предизвика фурор на F1 Grand Prix