Брад Пит отпразнува рождения си ден без децата

За първи път от 11 години насам, Брад Пит празнува рождения си ден без семейството си.

Актьорът е прекарал празничната си вечер на 18-ти декември в компанията единствено на някои от най-близките си приятели, с които се познава от години. “Той не искаше да празнува рождения си ден навън в модерни ресторанти”, обяснява източникът.

На рождения си ден Пит не е успял да се види с децата си, макар да има право на посещения. Все още не е ясна причината защо това не се е случило.

След като Анджелина Джоли подаде молба за развод, основният им конфликт са децата и срещите на Брад с тях. Причината е конфликтът на актьора с по-големия му син Мадокс, заради който той дори бе обвинен в насилие. Макар обвиненията да бяха свалени, актьорът получи право да посещава децата си, но единствено в присъствието на терапевт, и то само ако те поискат. Засега обаче големите момчета на двойката – Мадокс и Пакс, категорично отказват да се срещат с баща си.

Близки до Брад обясняват, че най-важното нещо за него са децата и в момента той прави всичко възможно, за да си ги върне. “Основното нещо, върху което той се е фокусирал, е работата върху себе си и работа по подновяването на връзката с децата”, разкрива още източникът.