ФБР постанови: Брад Пит е невинен!

ФБР не провежда официално разследване срещу актьора Брад Пит по обвиненията, че е упражнил насилие над 15-годишния си син Мадокс.

Властите не са открили основания да започнат разследване и да повдигнат обвинения срещу актьора. Според анонимния сигнал, който получили, актьорът се държал грубо с момчето след скандал на борда на частен самолет. След медицински преглед, е установено, че Мадокс не е пострадал, тъй като не са открити синини по него. По закон инцидентите във въздуха се разследват от ФБР.

Брад бе обвинен, че става агресивен след употреба на алкохол и наркотици. За да опровергае твърдението, актьорът доброволно се подложи на тест, чиито резултати предоставил на органа за защита правата на децата в САЩ.

Факт е обаче, че след инцидента с 15-годишния Мадокс, Анджелина Джоли подаде молба за развод, като поиска пълно попечителство над децата. Двамата сключиха извънсъдебно споразумение, в което се посочва, че Пит ще вижда децата си, когато поиска. Актрисата обаче изрично е поискала това да се случва само в присъствието на терапевт, в интерес на безопасността на децата.

Двамата родители ще провеждат индивидуални консултации при психолог, а заедно с децата ще се срещнат със специалисти по семейна терапия.