Мадокс отказва да се вижда с Брад Пит

15-годишният син на Брад Пит – Мадокс, категорично отказва да се вижда с него.

И при двете трогателни срещи на холивудския актьор с децата му, момчето не присъствало. Приближени до холивудското семейство обясняват, че то не се чувствало като син на Пит. “Мадокс е много близък с Анджи. Той наистина не вижда себе си като син на Брад”, обяснява източник пред UsWeekly.

Анджелина осиновява малкият Мадокс през 2001 година, като се влюбва в мъника след свое посещение в Камбоджа. Пит се появява в живота им едва четири години по-късно, като след това осиновява момчето.

До развода между Брад и Анджелина се стигна, след кавга между актьора и Мадокс по време на полет през септември. В момента се води изясняване на случая от страна на ФБР, след като е подаден анонимен сигнал от служител на самолета.

Джоли и Пит не са се срещали след развода. Двамата стигнаха до временно съгласие относно попечителството над децата. Съгласно документите, шестте деца са дадени на майката, а Пит ще може да ги вижда единствено в присъствието на терапевт, който ще проследи неговото държане спрямо тях. По-нататъшната съдба на децата ще се решава в съда.