Брад Пит иска прошка от Анджелина Джоли

Девет месеца след шокиращата за всички раздяла, любимата двойка на Холивуд е напът да се събере. Брад Пит е помолил за прошка Анджелина Джоли и се надява двамата да заровят томахавката.

Близки до двойката споделят, че това е и причината преговорите за условията на развода им в момента да са прекратени. Двамата опитват и да се споразумеят къде ще живеят шестте им деца.

Любовната история на Брад и Анджелина

“Анджелина покани Брад в новата си вила Los Feliz, която е близо до неговата къща. Една част от него се надява, че те могат да започнат отново и да продължат живота си заедно”, разкрива източник пред Life & Style. Пит се опасявал, че честата раздяла с децата му ще ги отчужди от него.

Приятели на 53-годишния актьор обаче са на мнение, че Джоли го манипулира, за да го накара да промени бракоразводното споразумение в нейна полза. “Когато той се усети, това може да го изкара от релси“, споделя близък до семейството.

Анджелина се стопи съвсем, стряска с вида си

Преди няколко месеца Брад Пит призна в откровено интервю за GQ каква е причината за тяхната раздяла. През сълзи на очи, той сподели, че имал сериозни проблеми с алкохола и държането си под негово влияние.

Снимки: Profimedia