It’s over! Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат

Изглежда 2016 наистина е годината, в която и най-стабилните звездни връзки се разпадат. И този път става дума за може би най-известната двойка в шоубизнеса – Брад Пит и Анджелина Джоли. 

Двамата се разделят след цели 12 години заедно. CNN съобщава, че 41-годишната актриса е подала молба за развод този понеделник, цитирайки като причина “непреодолими различия”. Джоли е поискала попечителство над общо шестте им деца, а Пит ще има право да ги вижда. Тя не е пожелала издръжка от страна на 52-годишния актьор.

Според източници, разводът е причинен от начина, по който Брад отглежда и възпитава децата им. Те посочват, че няма трети човек, който да е причина за провал на брака им. 


Анджелина Джоли и Брад Пит се влюбват по време на снимките на общия им филм “Господин и госпожа Смит”, докато актьорът е женен за Дженифър Анистън. Според таблоидите, именно Анджелина е причина за разпадането на брака му с актрисата от “Приятели”, а аферата му с екранната Лара Крофт е един от най-големите звездни скандали на десетилетието.  

Анджелина Джоли и Брад Пит в интимна фотосесия за Vanity Fair

“Бранджелина”, както ги наричат медиите зад Океана от началото на връзката им, имат шест деца: осиновените Мадокс (15), Пакс (12) и Захара (11), и биологичните Шайло (10), и близнаците Нокс и Вивиън (8). През 2014 те се венчаха на интимна церемония в Шато Миравал, като Анджелина носеше специално изработена за нея рокля на Atelier Versace, покрита с рисунките на децата им.

Вижте още: Най-стилните моменти на Брад и Анджелина

Снимки: Profimedia