Blanco ни подготвя своя втори музикален албум

Най-накрая е факт! След толкова много слухове, вторият албум на Blanco ще бъде издаден съвсем скоро. Нарича се „Innamorato“ и ще ни поднесе песен в сътрудничество с Mina.

Обложката на предстоящия хитов албум, създаден и композиран от Blanco и Michelangelo, също бе разкрита официално. Тя изобразява певеца по бельо, в най-чистия му вид, който сякаш е в облаците.

Фотографията е направена от Chilldays в боливийската пустиня Салар де Уюни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BLANCO🇮🇹 (@blanchitobebe)

„Innamorato“ ще бъде втори официален албум за Blanco

Той обаче ще е първо издание за певеца след скандалната афера Санремо. Точно така, става дума за онази сцена, която вече влезе в историята на фестивала, в която след проблем със слушалките, артистът изпусна нервите си и унищожи пълната с рози сцена.

След въпросната случка, Blanco се извини публично в Instagram, като никога повече не коментира въпроса.

Твърди се, че имиджът на италианската звезда е пострадал, въпреки че феновете му винаги го защитават и му остават верни.

Е, със сигурност сега Blanco е в доста решаващ момент от кариерата си.

Вторият албум винаги е най-труден и основополагащ за бъдещето на един артист и то на толкова крехка възраст.

С „Innamorato“ певецът ще трябва да потвърди всичко, което е демонстрирал досега, а именно: 54 платинени записа, 2 златни записа, над 2,6 милиарда стриймвания в платформите, турне с 35 дати, което бе напълно разпродадено, както и обявяването на две незабравими допълнителни дати на 4-ти юли на Стадион Олимпико в Рим и на 20-и юли на стадион Сан Сиро в Милано.

Все още няма подробности какви са настроенията и темите на албума, но заглавието предполага много любов. А ние няма да крием, че очакваме с нетърпение влюбения Blanco.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Blanco развълнува феновете отново