Blanco отправи официално извинение след постъпката си в Санремо

„Извинявам се на града на цветята“, с този надпис и ръкописен стих, публикуван в профила му в Instagram, Blanco официално се извини на Санремо и на феновете за злополучния изблик на гняв и унищожаването на декора от рози на сцената на фестивала.

„Той ми се обади, много съжаляваше, извини се и аз приех извиненията му с пълно спокойствие. Познавам го от няколко години, Blanco е талантлив човек и винаги е бил много учтив. Той знае, че е сгрешил, помоли да му бъде простено“, обяви Амадеус, артистичният директор на Санремо.

Според фактите, Blanco е получил грешна слушалка зад кулисите, което му е попречило да чуе обратната връзка в аудиото, докато изпълнява новия си хит „L’isola delle rose“. Изпълнението трябваше да завърши с певеца, който е легнал на легло от червени рози, сякаш за да си припомним официалния видеоклип на песента, но техническото смущение, докладвано, но неразбрано от звуковите инженери, го доведе до състояние на гняв, който пък допринесе за разрушаването на големи участъци от сцената.

Възможно ли е Blanco да претърпи „наказание“?

По спора за разхищението на розите, които увенчаха сценографията на изпълнението му, кметът на Санремо, отново на пресконференция, уточни, че приветства официалните извинения на Blanco към града, тъй като цветята са символ на областта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бланко кани баща си на сцената в Рим