Blanco развълнува феновете отново

2023 г. стартира подобаващо и е време за изкуство, танци и емоции. Ако съдим по коментари в социалните мрежи, изпълнението на връх Нова година на Blanco се превърна в истински фурор. И няма как да не го отбележим.

Италианската новогодишна нощ бе придружена от уникално шоу, разчупващо стереотипа, според който класическият танц е подходящ единствено за театралната сцена. И Роберто Боле и Blanco го доказаха подобаващо, достигайки до главоломните 3 милиона зрители.

Участието на сензационния италиански певец в новогодишната вечер осигури среща между поколенията, завършила с голямо медийно въздействие. А социалните коментари по време на представлението фокусират светлината на прожекторите върху страхотната колаборация между Боле и Blanco, които успяха да върнат публиката между думите и танцовите движения.

Mahmood и Blanco ще гостуват на Санремо 2023

Заедно с участието на Боле във въпросната новогодишна програма бе обявено също, че любимите ни италиански изпълнители Mahmood и Blanco, победители в последното издание, ще гостуват на Санремо 2023, в дебютната вечер на 7 февруари.

Феновете ще имат възможността да се насладят на „Brividi“, песента, която заслужено донесе победата на дуото, превръщайки се в най-слушаната в италианските платформи за 2022 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бланко кани баща си на сцената в Рим