Бен Афлек и Дженифър Лопес на втора почивка заедно

Папараци уловиха новата (стара) двойка отново заедно.

Този уикенд Дженифър Лопес бе снимана в Маями с женствена лятна визия от бяла рокля със свободна кройка, допълнена от малка червена чанта. По-късно обаче нейни кадри в по-непритенциозна визия привлякоха вниманието ни още повече – певицата бе снимана заедно с Бен Афлек в красиво имение на брега.

Най-наблюдателните потребители онлайн забелязаха и един специален детайл на снимките – актьорът отново носи часовника, който Дженифър му подари по време на връзката им преди 17 години.

Двойка или не, Бен и Джей Ло за втори път решават да отидат на кратка почивка заедно след раздялата на изпълнителката с Алекс Родригес. Преди само две седмици бившата (или настояща) двойка се наслади на уикенд в Монтана, който според близките им е помогнал на Лопес да се възстанови след разпаднатия брак.

Сега източници на People разкриват, че двамата са се чували всеки ден след тази почивка и отношенията им стават все по-добри. “Дженифър е добре, изглежда много щастлива и развълнува за бъдещето си”, добавя източникът.

Надникнете в почивката на Афлек и Лопес със снимките в галерията.