Bad Bunny хвърли смартфона на фен

Bad Bunny отново е viral. Но този път причината не се крие в албума му „Un Verano Sin Ti“. Става въпрос за един импулсивен жест, който по-късно звездата реши да обясни, без обаче да добавя извинение.

Главен герой на въпросната ситуация бе млада фенка, която се приближи до звездата, записвайки видео, а след това и правейки си селфи. Bad Bunny, който бе в Доминиканската република, за да прекара коледните празници там, веднага се раздразни. Той взе телефона от ръцете на момичето и го хвърли във водата. Жест, който остави присъстващите неизбежно замесени.

Видеото с участието на Bad Bunny се превърна в сензация

Фенове и не само коментираха жеста на артиста в възмущение, така че отговор от негова страна не закъсня и вече е в Twitter. “Всеки, който се приближи до мен, за да ме поздрави, да ми каже нещо или просто да се запознаем, винаги ще получи моето внимание и уважение. Но всеки, който сложи телефона си пред лицето ми, ще бъде смятан за това, което е – за неуважителен човек. И ще бъде третиран така, както заслужава”, изрази възмущението си пуерториканският рапър.

Темата за нахлуването в личното пространство на звездите е доста деликатна. Очевидно за Bad Bunny също. Припомняме ви, че самият той реши, че с тази нова година ще си вземе почивка, както бе заявил и пред Billboard: „Взимам 2023 г. за себе си, за да помисля за моето физическо състояние, емоционално здраве, да дишам и да се наслаждавам на успехите си.“

Bad Bunny е безспорен артист, а многобройните му награди говорят сами по себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Bad Bunny е изпълнителят на годината