Bad Bunny е изпълнителят на годината

Bad Bunny влезе в историята като първият неанглоезичен изпълнител, който спечели наградата “Изпълнител на годината” по време на MTV наградите 2022г.

В категорията, пуерториканският певец се изправи срещу Дрейк, Ед Шийрън, Хари Стайлс, Джак Харлоу, Lil Nas X и Lizzo.

Веднага след това, последва изпълнението му, по време на което целуна танцьорите си на сцената на VMAs 2022.

28-годишният певец изпълни хитовата си песен “Tití Me Preguntó” и между изричането на текста с енергични танцови движения се наведе, за да целуне танцьорката, застанала до него. Малко след това той се обърна на другата страна и отправи същото чувство към своя танцьор.

Bad Bunny, чието истинско име е Бенито Антонио Мартинес Окасио, е широко известен с това, че оспорва статуквото, като оспорва токсичната мъжественост в латиноамериканската общност.

„Мисля, че сексът е огромен свят и всеки е свободен да го вижда както иска и да го прави с когото иска, както иска, с безкрайни възможности“, каза изпълнителят,  пред Playboy през 2020 г.

“В крайна сметка ние сме човешки същества. Всеки чувства, всеки се влюбва в когото му е предназначено.”, сподели той.

През март 2020 г. той направи друго изявление, като се облече в драг костюм за музикалния си видеоклип „Yo Perreo Sola“.

Междувременно, през май тази година, той разкри пред GQ в интервю за корицата за неговия развиващ се стил – и каза, че когато става въпрос за мода, той не следва книга с правила.

„Зависи от моето състояние на ума“, каза Bunny. “Всеки трябва да се чувства комфортно с това, което е. Например, какво определя един мъж, какво определя да си мъжествен, какво определя да си женствен? Наистина не мога да дам на дрехите пол.”

Той продължи: „За мен роклята си е рокля. Ако нося рокля, ще спре ли да е женска рокля? Или обратното? Например, не. Това е рокля и това е. Не е мъжка, не е на жена. Това е рокля.”

В момента звездата е на път за турнето си Bad Bunny: World’s Hottest. Той също така наскоро участва в екшън комедията Bullet Train заедно с Брад Пит, Браян Тайри Хенри, Сандра Бълок, Джоуи Кинг, Логан Лърман, Зази Бийц и Арън Тейлър-Джонсън.