Анджелина Джоли и Брад Пит в интимна фотосесия за Vanity Fair

Знаете ли колко общи фотосесии имат Брад Пит и Анджелина Джоли за десетте години, откакто са заедно?

Една. През 2005 г. двамата застават пред обектива на известния фотограф Стивън Клайн и “играят” семейна двойка от Палм Спрингс за списание W, тъй като по това време все още не са обявили връзката си, а Дженифър Анистън съвсем наскоро е подала молба за развод. 
10 години по-късно на двойката вече не ѝ се налага да играе. Пред Питър Линдберг (вижте красивата му фотосесия с Джоли за WSJ Magazine от този месец) Анджи и Брад вече са семейство с дълга история, цели шест деца и са преминали през немалко изпитания. Въпреки това, двамата са все така влюбени, а това личи и от интимните кадри, в които Линдберг ги снима за Vanity Fair. Част от снимките са черно бели, а на тях Пит и Джоли са с преплетени тела. Другите пък са нежни, решени в пастелни тонове: Анджелина е облечена с ефирна светлосиня рокля, допълнена с пантофки в същия цвят, а Брад е в бяло и сиво. От погледите им можете да разберете, че да снимат отново заедно за тях е истинско удоволствие. 



Годината очевидно е по-специална за най-известната холивудска двойка. Двамата се влюбват на снимачната площадка на филма “Господин и госпожа Смит”, който излиза точно пред 10 години. За втори път Анджи и Брад играят заедно в “Край морето”, който тръгва по кината в САЩ този месец. Те отново са омъжена двойка, но този път на ръба на развода и с куп проблеми, и им се налага да извадят на показ “най-грозното от себе си”, по думите на самата Анджелина, която също така е и режисьор на лентата.  





Премиерата на “Край морето” е и поводът за тази красива фотосесия за италианското издание на Vanity Fair. Макар двамата да пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите, филмът е много специален проект за Джоли и е очевидно, че тя държи светът да узнае за него. Актрисата пише сценария точно след смъртта на майка си Маршелин и излива в него цялата си мъка. 




Актьорите снимат “Край морето” точно след тайната си сватба във Франция, но сложните им персонажи по никакъв начин не пречат на медения им месец, а основна заслуга за това имат децата им. Мадокс, Захара, Шайло, Пакс, Вивиен и Нокс пътуват навсякъде с родителите си, а грижите за тях разсейват Брад и Анджелина от изтощителната работа по филма.





Снимки: Питър Линдберг за Vanity Fair Italy