Анджелина иска $100 хил. месечна издръжка от Брад

Анджелина Джоли е поискала сумата от 100 хиляди долара за месечна издръжка от бившия си мъж Брад Пит.

Холивудската актриса е сметнала, че толкова ще струва отглеждането на шестте им деца, разкрива приближен до двойката пред сп. In Touch. Тази сума ще покрие не само текущите разходи, но и ще е възможно да се отделят пари в тръстов фонд на името на децата, учреден от двамата родители.

Брад ще трябва да дава общо 1,2 милиона долара на година, а само около 250 хиляди ще са за бъдещето на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Според запознати актьорът се съгласил на поисканата сума, все пак това не е проблем за него, при положение, че състоянието му е оценено на 240 милиона долара. Той обаче поставил едно условие – че той ще внася парите в тръста и те няма да преминават през ръцете на Джоли.

“Анджи иска бракоразводният процес да приключи за 90 дни, включително и с въпроса за опеката и недвижимостите. Все пак тя отчита, че всички тези нейни желания е малко вероятно да се сбъднат. Тези нейни финансови желания са нелепи”, споделя още източникът.

Това не е първият спор между двойката по време на бракоразводното дело. Брад поиска да съвместно попечителство над децата, но съдът определени Анджелина като едноличен попечител. Актьорът ще трябва да ги посещава само в присъствието на терапевт – нещо, което той отново не можа да избегне.

Снимки: Profimedia