Анджелина Джоли и децата тръгнаха на терапия

Анджелина Джоли и децата й са започнали семейна терапия, две седмици след като стана ясно, че двамата с Брад Пит се разделят.

41-годишната холивудска звезда е “останала силна заради децата си”, но това е “била изключително травматична ситуация”, обяснява източник пред сп. People. “Тя направи това, което смяташе, че трябва да направи, за да защити децата и да ги държи в безопасност”, добавя източникът.

Той разкрива, че Анджелина се е затворила с шестте си деца и брат й Джеймс Хевън в новото си имение в Калифорния и не излизат никъде. Семейството прекарвало дните си в гледане на филми и игра край басейна.

“Те не са напускали къщата в продължение на дни. Беше трудно за всички тях. Те се стараят да се занимават с различни дейности и да се забавляват повече, но им е трудно да останат само в къщата. Най-малките деца не разбират какво се случва”, добавя приближен до семейството.

Самият Брад също не е излизал от семейната къща в Малибу и запознати разкриват, че той е шокиран и съкрушен от решението на своята съпруга. “Той не може да повярва какво се случва с живота му и е в съкрушен, но децата са единственото нещо, което го интересува”, каза източник пред Us Weekly.

Джоли подаде молба за развод миналия месец, позовавайки се на “непреодолими различия”. Впоследствие двамата с Брад сключиха временно споразумение, в което се посочва, че Джоли получава пълно попечителство над децата. От своя страна Пит получи правото да ги вижда, но само в присъствието на терапевт. Тази ситуация обаче ще бъде само временна. След 20 октомври ще бъде сключено ново споразумение, което да е най-удачно за спокойствието на децата.