Звезди : Горещи новини17 ОКТОМВРИ 2022

Шокиращият имейл на Анджелина Джоли до Брад Пит – Между алкохола и насилието

В TikTok се разпространи имейл, написан от актрисата през януари 2021 г., адресиран до бившия й съпруг, в който тя споделя причините, довели до края на брака им.

Прегледът на снимките, на които Анджелина Джоли и Брад Пит позират пред фотографите, усмихнати и прегърнати, определено е странен ефект днес. Особено като се има предвид, че една от най-обичаните звездни двойки вече създава заглавия не само за развод, но и за поредица от обвинения и разкрития, които не всеки би мечтал да чуе.

Последните такива в хронологичен ред се съдържат в имейл, който Джоли е написала през януари 2021 г. Именно въпросният мейл бе публикуван в TikTok от @magshrts1. Това е документ, в който актрисата се сблъсква с въпроса за споделената собственост върху Chateau Miraval, разкривайки особено тъмните страни от съжителството със съпруга си.

Последните такива в хронологичен ред се съдържат в имейл, който Джоли е написала през януари 2021 г.

Съдържанието на имейла е автентично и дори присъства в документ, подаден в съда, което прави показанията срещу Брад Пит още по-шокиращи. След като обясни, че е написала имейла, „за да не се вълнува“, опитвайки се да остане възможно най-дистанцирана, Анджелина разказва причината, която я е накарала да продаде дела си във винарната, която споделя с Пит във Франция.

„Това е мястото, където посрещнахме близнаците си, където се оженихме и създадохме на плоча в памет на майка ми. Мястото, което обещаваше това, което бихме могли да бъдем и където си мислех, че ще остарея. Дори сега е невъзможно да говоря за това, без да плача. Ще запазя това, което беше преди десет години“, пише Анджелина, като малко след това уточнява, че Chateau Miraval е и „мястото, което бележи края на нашето семейство.“

Ще запазя това, което беше преди десет години“, пише Анджелина, като малко след това уточнява, че Chateau Miraval е и „мястото, което бележи края на нашето семейство.

Според Анджелина пристрастяването на Брад Пит към алкохола е една от причините за края на брака им

Популярната актриса признава, че изборът да сподели винарната със съпруга си е бил начин да се опитат да бъдат сплотени и обединени за последен път: „Аз се надявах, че по някакъв начин може да се случи нещо, което ще ни държи заедно и в което ще намерим светлина и мир. Сега разбирам колко много искаше да се махна и ще се радваш да получиш този имейл.“

Според Анджелина пристрастяването на Брад Пит към алкохола е една от причините за края на брака им

Заедно с обвиненията, че е взел важни решения, без да се консултира с нея и че е управлявал парите им, без да я намесва, Анджелина Джоли обясни, че никога повече няма да може да бъде „съучастник“ в алкохолен бизнес, тъй като алкохолът е този, който е съсипал съпруга й, следователно и семейството им.

„За мен Chateau Miravalпочина през септември 2016 г. Всичко, което видях оттогава, ми го затвърди, за съжаление“, заключва Анджелина. В този момент в имейла актрисата предлага на бившия си съпруг две алтернативи: директна продажба или придобиване на дяловете.

Както знаем, изборът на Джоли да продаде дяловете си в имението накара Брад Пит да я съди през февруари 2022 г.

„За мен Chateau Miravalпочина през септември 2016 г. Всичко, което видях оттогава, ми го затвърди, за съжаление“, заключва Анджелина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко за скандала между Анджелина Джоли и Брад Пит на частния им самолет

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Памела Андерсън със зашеметяваща визия на премиерата на документалния си филм
Горещи новини02 ФЕВРУАРИ 2023

Памела Андерсън със зашеметяваща визия на премиерата на документалния си филм

Актрисата позира, заобиколена от двете си момчета, Брандън и Дилън.

Клара Чиа Марти е хоспитализирана поради признаци на безпокойство
Горещи новини02 ФЕВРУАРИ 2023

Клара Чиа Марти е хоспитализирана поради признаци на безпокойство

Приятелката на Жерар Пике е приета в частна клиника в Барселона в следствие на натрупания стрес от последните няколко седмици.

Джиджи Хадид за живота си като майка
Горещи новини02 ФЕВРУАРИ 2023

Джиджи Хадид за живота си като майка

Моделът сподели повече за рутината, свързана с 2-годишната си дъщеричка Кай .

Адам Ливайн и Бехати Принслу посрещнаха своето трето дете
Горещи новини02 ФЕВРУАРИ 2023

Адам Ливайн и Бехати Принслу посрещнаха своето трето дете

Фронтменът на Maroon 5 и съпругата му станаха родители отново.