Анджелина и Брад с временно споразумение относно развода

Анджелина Джоли и Брад Пит са постигнали временно споразумение относно попечителството на шестте им деца, съобщават медиите зад Океана. 

Според Just Jared, актьорите са се съгласили с предложение, представено им от социалните служби на Лос Анджелис. С договорена от адвокатите им сделка двамата избягват явяване в съда, който в противен случай трябваше да реши при кого ще останат децата.

41-годишната Джоли ще получи пълно попечителство над шестте деца на двойката (Мадокс (15), Пакс (12), Захара (11), Шайло (10) и 8-годишните близнаци Нокс и Вивиън). Брад ще може да вижда децата, но само в присъствието на терапевт, който ще реши дали 52-годишни актьор ще получи правото на посещения без наблюдение в бъдеще.

 

Цялото семейство на Джоли и Пит ще посещава семеен терапевт, а Брад ще бъде подложен на тестове за употреба на алкохол и наркотици.  

Любовната история на Брад и Анджелина

 

Временното споразумение ще трае три седмици, а след това съдът ще реши дали да го продължи, или адвокатите на двамата ще сключат нова сделка.

Припомняме ви, че Анджелина Джоли подаде молба за развод на 19-ти септември, цитирайки “непреодолими различия” като причина за разпадането на брака й с Брад Пит. Двамата са заедно от 12 години, но сключиха брак едва през 2014 г.