Алекс Раева е бременна в четвъртия месец?

Алекс Раева е успяла да забременее след множество инвитро процедури. Бащата на детето е приятелят й от две години, но тя не споделя публично кой е той.

Бившата беквокалистка на Слави най-сетне успя да се пребори с проблема си и забременя. Раева е щастлива да съобщи пред вестник “Уикенд”, че вече е в четвърти месец и очаква бебето си към края на лятото.

Певицата се е сблъскала с проблеми със зачеването и се е обърнала към елитна болница в София, където се подложила на няколко инвитро процедури. Вероятна причина за усложненията е предишният й аборт. Той беше преди десетина години, когато тя беше във връзка със Слави Трифонов. Според самата нея тогава е взела това решение, за да не попречи майчинството на кариерата й.

Алекс Раева: С Дончо сме разделени от 2 години

След шоумена Алекс имаше дълга връзка и с диджей Дончо, но преди две години се разделиха. Малко след това срещнала и новия си приятел.

Той все още се крие успешно от всички и никой не е успял да узнае самоличността му. Единственото, което знаем към този момент е, че са приятели от малки. За него Алекс казва:

“Той ми е страшно интересен. Към него изпитвам респект. Човек, който ми е учител, а не аз на него. Такъв мъж съм си търсила и се радвам, че го открих”.

Бягство посред зима: Екзотичната почивка на Алекс Раева

Алекс Раева обикаля гръцките острови с яхта

 

 

Popular