Бягство посред зима: Екзотичната почивка на Алекс Раева

Докато някои се крият от студа и лошото време вкъщи, други като Алекс Раева взимат по-сериозни мерки и се отправят на вълнуващо приключение в далечен Катар.

Водещата сподели снимки от екзотичното си пътешествие, на което освен да се препича на златните пясъци, тя се гмурка и в спиращи дъха подводни рифове. Снимките наистина са зашеметяващи, като причината не е само природната красота, а и уменията на Алекс.

Алекс Раева разкри как поддържа форма

Страста й по подводната фотография не е тайна, но певицата разказа и как е започнало всичко: “Запали ме един човек преди 12 години, като ме гмурна със себе си и след това се записах на курс след курс, след курс. Това е занимание, което ако го усетиш от първия път става болестно състояние и мислиш само за това. Всеки сериозен дайвър го вълнуват различни неща под водата… някои ги дърпа дълбочинното и техническо гмуркане, други пещери, трети фотографията (като мен), четвърти просто се наслаждават”. 

“Но за да стигнеш до което и да е от тези неща си трябва знания, труд и опит, като всяко едно нещо… Но тук нещата са малко по-отговорни и опасни, защото от всичко това ти зависи живота. Това определено е изживяване, което искрено пожелавам на всеки!“, допълни Алекс Раева.

38-годишната красавица изглежда отпочинала и щастлива, а освен това поддържа и перфектната си форма. Тя с радост отговаря на въпросите на своите фенове и въпреки това успява да си отпочине от забързаното ежедневие. Няколко дни преди да замине за Доха, Алекс сподели кадър на който репетира в компанията на двама свои колеги, като към снимката написа: “Нещо ново…”. Последната й песен – “Hey boy” е вече на 4 години и с нетърпение очакваме тя да пусне ново парче.

 

Fashion Gallery