Алекс Раева: С Дончо сме разделени от 2 години

Водещата Алекс Раева направи изненадващото признание, че с дългогодишната й половинка диджей Дончо са се разделили. И то преди две години, но това става ясно едва сега.

“Много лесно ми доскучават нещата. На мен трябва да ми е интересно. Няма мъж до мен, който да е издържал повече от пет години. Не съм сама, но не съм с Дончо. Много хора си мислят, че още сме заедно, но ние всъщност се разделихме преди две години“, казва тя. Алекс споделя, че двамата заедно са стигнали до извода, че не са един за друг.

Решихме, че е по-добре ние да си изживеем тези неща и по-късно хората да разберат, че сме се разделили. Много е трудно, когато си се разделил с някого, да говориш за раздялата точно в този момент. Имахме прекрасна връзка около три години и почти две, които преминаха в разсъждения дали нещата могат да се оправят. Но ние сме кардинално различни, с различни виждания за живота, с различни цели. Продължаваме да сме в много добри отношения и да работим заедно”, споделя още водещата.

Днес Алекс отново е открила любовта. Тя споделя, че в новия мъж в живота й открива истинска сигурност, каквато не е срещала преди.