Адел драстично отслабна след раздялата – ето как го направи

На снимката със Spice Girls Адел изглежда повече от страхотно и феновете й бързо забелязаха промяната в килограмите.

Отдавна не бяхме виждали певицата, след раздялата със Саймън през април, но ето че, тя се се появи на последния концерт на Spice Girls. Фенове веднага се развълнуваха за потенциална съвместна работа между групата и Адел. Но освен за това те създадоха шум и около оформената фигура на изпълнителката на “Hello”.

Тя драстично е отслабнала и изглежда това никак не е от тъга. Всъщност тя не е спряла да се забавлява, но и през това време се е погрижила за себе си. Сега The Sun разкри как Адел е свалила килограмите.

Превъзмогнала е всеизвестния си неприязън към тренировките с пилатес. Всъщност е станала редовна в занятията по този спорт, като си има дори партньор за тренировките – Айда Филд, съпругата на Роби Уилямс.

Адел: Детето ми ме излекува от депресията

Източник на изданието е споделил, че тя се е влюбила в пилатеса и той перфектно пасва на нейните нужди. Благодарение на него е успяла да свали значително много килограми.

Относно храненето си, тя е фен на диетата “Sirtfood”, която прилага периодично. При нея практикуващият я може да си позволи нискокалорични храни, богати на протеин и фибри, заедно с плодове и зелени сокове… както и черен шоколад и вино от време на време.

Най-доброто упражнение с тежести за повдигнато дупе

Японската диета, която стапя килограмите