Адел: Детето ми ме излекува от депресията

Адел разкри, че от 10-годишна възраст страда от депресия. Това се случва, след като певицата загубва дядо си.

С раждането на детето й обаче, нещата постепенно се оправят. Заради Анджело тя е спряла и да пие, защото “да имаш махмурлук и да си с дете, е изтезание”. Първоначално тя много трудно свикнала с майчинството. “Всеки ден имах потребност от няколко минути, които да са само за мен, по дяволите, в които да не се съобразявам с нищо, в които да съм без бебе и да правя това, което си искам”, заявява Адел в интервю за Vanity Fair.

“Толкова бях обсебена от детето си, че се притеснявах дали се справям”, признава още тя. Адел признава, че вече мисли и за ново дете. Именно заради него, ще слезе от сцената за известен период от време. Това ще се случи след световното турне, на което е в момента. “Синът ми става на четири и този факт ме кара да се чувствам много емоционално, защото навършат ли 4 годинки вече спират да са твоето бебе. Утробата ми започна да крещи за ново бебе”.

Изпълнителката, която стана известна с прочувствените си балади признава, че новият й албум няма да е толкова емоционален, тъй като вече не е същия човек. “Вече не съм толкова отстъпчива, а и нямам време да се отдавам на поражението като тогава – заяви тя. – Пишех албума не на себе си. Пияният език е много искрен”, разкрива певицата.