Упражненията на ангелите за перфектно оформени бедра

До празниците остават броени седмици и ние искаме да се напъхаме в онази тясна секси рокля, която стои в гардероба и чака подходящия момент.

A от кого да вземем по-добър пример за перфектната си форма oсвен от ангелите на Victoria’s Secret. Джасмин Туукс и Джозефин Скрайвър показват нагледно три ефективни упражнения, с които за кратък период от време да оформите всяка част от ханша си.

“И двете харесваме много упражненията с тежести, които наистина оформят бедрата и стягат дупето”, казва Джасмин. “Ние правим много клекове и ритници”, добавя Джозефин. “Краката са толкова важни, те са най-сексапилната част от тялото. Клековете с тежести са наистина добри за оформянето им”. Ето защо красавиците споделят три страхотни упражнения, с които стягат корема, дупето и бедрата.

Клекове с гирички

За да се сдобиете със стегнато и секси дупе като на един модел, заложете на клекове с тежести. За правилно изпълнение, застанете с лек разкрач на ширината на раменете, като държите 10-килограмова гиричка в ръце пред тялото. Започнете да клякате, като поставяте гиричката на пода и след това върнете в начална позиция. Направете 15-20 повторения по три сета.

За перфектна талияСледното упражнение е страхотно за извайване на перфектна талия и за стягане на косите коремни мускули. За него ви трябва една пейка, на която да се облегнете странично на едната си ръка, докато балансирате с краката на пода. Започнете да изтласквате тялото надолу и нагоре. Направете 15-20 повторения, след това направете същото и с противоположната страна. Направете по три серии от всяка страна.

Стегнати бедра с помощта на лента

За да стегнете бедрата бързо и лесно, заложете на ластична лента, която да увеличи напрежението в мускулите по време на изпълнение на упражнението. Поставете лентата около глезените. За баланс, хванете приятел. Повдигнете външния крак настрани, на 45 градуса и върнете обратно. Направете 15-20 повторения и преминете на следващия крак. Направете 3 серии с всеки крак.