Кейт Бекинсейл тренира, за да се справи със стреса. Красивото тяло е “страничен ефект”

Кейт Бекинсейл тренира най-вече за да овладява стреса и да поддържа тонуса и настроението си. Красивата 46-годишна актриса казва, че физическата форма е “приятен страничен ефект”.

Звездата тренира всяка сутрин шест или поне пет пъти седмично.

С времето Кейт установила, че най-важният резултат от тренировките за нея е вътрешният баланс. “Аз съм като кон – когато в мен има напрежение, изпитвам нужда да тичам, за да се разтоваря”. За целта едно от любимите й неща е… скачането на батут.

30-минутен фитнес и философия за здраво тяло от Кейт Ъптън

Интересна е историята за това как актрисата започва да спортува. Тогава тя е на повече от 20 години, но никога до този момент не е стъпвала във фитнеса. Докато не й казват, че трябва да свали килограми за ролята си в “Пърл Харбър”.

Днес мисловната нагласа на звездата спрямо фитнеса е различна. Като жена, която обича да живее активно и да се забавлява, тя с готовност черпи от ендорфините, които спортът й дава.

И й харесва да се чувства млада!

Всички трикове на Дженифър Анистън за перфектната й форма

“В днешно време все още продължава да е неприемливо една жена да се забавлява, ако е на възраст над 32 години. От нея се очаква да стои и да плете на една кука, докато очаква менопаузата. Ако се държи различно, това се тълкува като проява на лош вкус, което за мен е пълен абсурд. Никога не съм видяла да се отнасят с някой мъж по подобен начин!”

Жиу житцу и баре за съвършеното тяло на Ирина Шейк

 

Hero SliderPopular