30-минутен фитнес и философия за здраво тяло от Кейт Ъптън

Кейт Ъптън не тренира, за да бъде “слаба”. И апелира към останалите жени също да се освободят от маниакалното следене на числата, които показва кантарът.

Кейт, която роди дъщеричката си преди осем месеца, винаги е имала стройна, но по-женствена фигура. Моделът не покрива стандарта на Victoria’s Secret за “съвършенство”. Но се е научила да обича тялото си точно такова.

Нейната грижа за добрата форма не е фокусирана върху конкретни идеални мерки. Кейт Ъптън съветва жените да спортуват, но без да гонят определени килограми, които са си наумили.

Фитнес целите на Кейт Ъптън: сила и здраве

Кейт Уинслет: От 12 г. не съм се качвала на кантара

Да се чувства силна и изпълнена с енергия е онова, към което Кейт се стреми. Нейните тренировки са сравнително кратки, по 30 минути, и са съставени от упражнения, които човек може да прави навсякъде.

“За да изградя силни мускули, залагам на постепенно увеличаване на броя повторения”, обяснява Ъптън.

В битка с модната индустрия

Днес по-женствените модели и разнообразните типажи са на мода. Не такова е положението обаче преди 10 години, когато стартира кариерата на Кейт Ъптън.

Мнозина обожават нейното тяло с истински извивки и тя дори краси корицата на Sports Illustrated Swim цели четири пъти. “Но имаше много хора, които ми казваха, че трябва да отслабна, за да бъда на нивото на другите модели”, споделя Кейт.

“Забелязала съм, че просто имам нужда да се грижа за себе си и да се чувствам добре емоционално и психически. Тогава всички тези тъпотии просто не достигат до мен”, споделя моделът.

“Осъзнах също и че модната индустрия първо ме издигна, за да ме срине след това. След което аз самата се издигнах отново”.

Тялото на най-известната порнозвезда след раждането

Hero SliderPopular