Доза мотивация за тренировки от жени атлети

Вижте как те намират мотивацията да продължават напред дори когато е трудно. 6 жени разказват защо обичат да бъдат активни.

Всяка една от тях е минала пред трудностите на активния живот, но не са спрели. Днес те обичат да тренират и се грижат за себе си. Ако ви трябва мотивация да продължите напред, прочетете техните причини да не спират да водят здравословен начин на живот.

“Тренировката определено е най-добрата, въпреки че понякога е и най-трудната, част от деня ми. През нея имам възможност да поспра и да помисля, да се погрижа за себе си. Наистина повлиява на изборите, които правя.” – Мади, 23 години.

“За мен това е процес на успокоение. Чувствам се много по-подготвена за деня, когато го започна с тренировка… и с кафе” – Емили, 30 години.

Сутрешни тренировки за отслабване, следобедни – за мускулна маса

“Продължавам да водя този начин на живот, заради децата си. Искам да имат добър пример и да виждат мама здрава” – Кери, 40 години

“Тренирам по две причини. Едната е, защото помага на тялото ми. Храносмилането е много по-трудно, когато не съм активна и не се храня добре и това ми се отразява зле. Втората причина е заради влиянието на настроението ми. Без тренировки съм заядлива, изтощена и позволявам на неприятните мисли да ме завземат” – Сам, 32 години

Как да не се отегчим от тренировките

“Обичам да се чувствам силна. Тренировките ми дават повече вяра и увереност в самата мен.” – Симона, 24 години.

“Здравословният начин на живот е едно красиво преживяване за мен, превърнало се във важен приоритет. Имаме тела и умове, които използваме всеки ден, затова е нужно да се грижим за тях.” – Лаура, 18 години.

“Намирам мотивация в това, че когато тренирам аз съм супергерой версията на мен. Моето истинско аз, което има цел, което е истинско. Тогава обичам себе си.” – Таша, 35 години.

3 неизвестни ползи от тренировките