Кратка тренировка с Дилета Леота

След като преоткри любовта с едно лято, прекарано в компанията на приятели, италианската журналистка Дилета Леота остана неуморна и точна, винаги отделяйки част от деня си, която да  посвети на себе си и малко спорт, разбира се.

От няколко години красавицата споделя своите тренировки в профила си в Instagram, отправяйки предизвикателства към най-верните си последователи.

Сред тях е и тренировката на стена. Тя определено влиза в списъка ни с новости, които да изпробваме, като в същото време натоварваме мускулите на цялото си тяло, тренирайки концентрацията си на максимум.

Тренировката на Дилета Леота, която може да правим у дома

Без необходимост от други спортни артикули освен постелка, разбира се, тренировката за стена се състои от пет последователности от упражнения, като използваме стената за основа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Buddyfit (@buddyfit)

Първото упражнение е т.нар. стенен мост с 20 повторения, чудесен за стягане на задните части и краката. То е последвано от модифицирана версия на един крак, с дванадесет повторения всеки. Третото упражнение се изпълнява в изправена форма, с гръб към стената, напрягайки краката и прасеца. Изпълнява се с десет повторения на страна.

След това е необходимо да застанем с ръце върху стената, за да изпълним 20 повторения на т.нар. „катерач“ с краката последователно. За финал трябва да изпълним още 20 повторения с крака до стената, упражнение, което се състои от докосване на противоположното рамо с ръка.

Кратка, но интензивна, тренировката е страхотна както за отслабване, така и за поддържане на добра спортна форма. Стига, разбира се, да се чувстваме достатъчно физически подготвени да я изпълним, избягвайки всякакви физически наранявания.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Патрик Демпси – неузнаваем с платинено руса коса