Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Овен и Везни тренират, а Рак, Дева и Риби предпочитат бавното темпо рано сутрин.

Всеки има различни навици за първите часове от деня – някои по-продуктивни и полезни от други. Астролозите смятат, че ако следваме нуждите на зодията си и започнем сутринта по правилния начин, ще сме по-успешни през останалата част от деня. Ето какво ни препоръчват според зодията те:

Овен – Тренировка

Вие сте сред хората, които още от първата секунда на деня кипят от енергия, затова най-полезно е за вас да дадете динамичен старт на сутринта с кратка тренировка.

Телец – Спокойствие

Оставете си време сутрин, за да бъдете насаме и на тишина, за да се погрижите за себе си, така че да придобиете правилната настройка за деня.

Близнаци – Комуникирайте и се информирайте

Близнаците са от онези хора, които не могат без телефона си сутрин. Те изпитват желание винаги да са осведомени и първата им работа, когато се събудят, е да видят какво са пропуснали през малкото часове сън.

Рак – Разкрасяващ ритуал

Не обичате да бързате сутрин и да се впускате в деня веднага, затова имате нужда да се погрижите за себе си, преди да се отдадете на отговорностите. Дали ще е с дълъг душ, или с по-обширна бюти рутина – имате нужда да си отделите повече време на такива ритуали сутрин.

Лъв – Бъдете креативни

Дори в първите часове от деня Лъвът има нужда да е заобиколен от вълнение. Затова и той стартира сутрините си направо с действие и с любимите си креативни хобита.

Дева – Малки стъпки

И вие не обичате да се впускате прекалено бързо към отговорностите си сутрин, затова се наслаждавате на дори малките неща в рутината си – правенето на закуската, хапването на масата със семейството и бавното приготвяне за деня.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Везни – Йога и медитация

Сутрин имате нужда да подредите мислите си и да потърсите баланс, затова и успокояващи кратки тренировки с йога или пък с медитация ви зареждат изключително много.

Скорпион – Гмурнете се в деня

Не обичате да си губите времето нито сутрин, нито по което и да е време на деня, затова веднага, след като се събудите, имате нужда да се почувствате ползотворни и директно да се хвърлите към бързината на ежедневието.

Стрелец – Оставете си време да направите нещо различно

Рядко следвате една и съща рутина сутрин за дълго и за това си има проста причина – твърде много обичате разнообразието, че да се задължите да правите едно нещо всеки ден. Затова винаги предвиждайте предварително няколко минути сутрин, за да бъдете спонтанни.

Козирог – Създайте си план

Отдадени сте на целите си и това е първото нещо, което изплува в главата ви сутрин. Ще се чувствате още по-продуктивни, ако отделяте по няколко минути след събуждането, за да си съставяте план за деня.

Зодиите, когато са в лошо настроение

Водолей – Заредете се с положително настроение

Дали ще гледате забавни снимки и видеа онлайн, или ще четете мотивираща книга – няма значение, стига да ви настрои на позитивна вълна за деня.

Риби – постепенно се отдайте на деня

Вие също спадате към отбора на домошарите, които обичат бавното темпо сутрин. Лошото е, че обичате и да се успивате, затова и вечно сте изправени пред дилемата да отложите алармата и да останете още в леглото или да си подарите спокойствието на утро, без бързане и стрес. Съветваме ви да изберете втория вариант.

Мъжете от тези зодии са най-големите егоисти в любовта

Hero Slider