Мъжете от тези зодии са най-големите егоисти в любовта

Дали заради екстремно високи нива на ревност, или от страх да бъдат наранени, тези зодии постъпват най-егоистично в любовта.

Близнаци

Мъжете Близнаци не искат да ви разбият сърцето, но ще го направят въпреки това. Те не са създадени за връзка и това бързо ще си проличи в хода на отношенията ви. Близнаците непрестанно търсят нещо ново и са готови да направят почти всичко за следващата доза приключения, дори и това да нарани половинката им.

Дева

Въпреки че са едни от най-отдадените партньори, когато открият половинката за тях, мъжете Дева са сред най-ревнивите и отмъстителните в зодиака. Ако дори си помислят, че не им обръщате вниманието, което заслужават или не сте благодарни за всяко нещо, което те правят, Девите стават най-коварните партньори.

Трите зодии, които не могат само с една жена

Скорпион

Обсебени от идеята за собственото си щастие и уплашени до смърт от предателство, мъжете Скорпион почти никога не се доверяват на партньорите си за каквото и да е. Действат на принципа “нарани другия, преди той да е наранил теб”, затова и ще са първите, които ще си тръгнат от връзката.

Стрелец

Мъжете от тази зодия искат да останат неопитомени и свободни до самия край. Дори и да започнат връзка винаги ще гледат първо себе си и как те да са по-щастливи във връзката. Същевременно мразят да губят, затова и никога няма да се оставят да бъдат наранени и ще побързат първи да скъсат с половинката си.

Чертата от характера ви, която кара хората да се влюбят, според зодията ви

Hero Slider