Тайра, Жизел, Кандис… Най-известните ангели на Victoria’s Secret!

В продължение на повече от 20 години най-красивите жени на планетата дефилират за Victoria’s Secret. 

Но само част от тях получават крила! На официалния статут “ангел на VS” в момента се радват точно 14 момичета, като две от тях са истински ветерани на котешката пътечка. Шоуто, което тази година ще се проведе в Париж, ще бъде 16-то за Адриана Лима, която за първи път дефилира през 2000 г. Друга прекрасна бразилка, Алесандра Амброзио, за първи път разхожда пищни форми през 2004 г.

От 1995 година насам Victoria’s Secret е бранд, който дава огромен тласък в кариерата на цяло съзвездие от красавици. Тази година своя дебют на подиума на VS ще направи супермодела Бела Хадид, присъединявайки се към сестра си Джиджи. По-голямата Хадид сбъдна мечтата си и дефилира за пръв път миналата година, заедно с Кендал Дженър. Трите дами жънат успех след успех на дефилетата на Chanel, Fendi, Marc Jacobs, но дали някога ще се присъединят към престижните редици на ангелите? Предстои да разберем!

А кои са най-известните красавици, които някога са притежавали титлата “ангел”? Ще разберете в галерията! (Снимки: Profimedia)