Джасмин Туукс ще носи сутиена за милиони на Victoria’s Secret

Градът на светлините съвсем скоро ще засияе още по-ярко – ангелите на Victoria’s Secret отлитат за Париж! 

Най-ефектното ревю на бельо не за първи път излиза извън пределите на САЩ. А въпросът, който модните хроникьори си задаваха цяла година, вече има и отговор – Джасмин Туукс е избрана за честта да носи сутиена за милиони Fantasy Bra! 

Лили Олдридж с Fireworks Fantasy Bra по време на шоуто на Victoria’s Secret 2015

След като миналата година Лили Олдридж разходи скъпоценното бижу по котешката пътечка, за тазгодишното шоу от централата на VS избраха Джасмин, която е част от 10-те нови момичета, присъединили се към редиците на ангелите преди малко повече от година. Малко по-късно своите крила получи и Джозефин Скрайвър, което прави общият брой на постоянните ангели на Victoria’s Secret 16. 

Сутиенът, покрит с диаманти, е на стойност 3 млн. долара и носи името Bright Night Fantasy Bra. Той е дело дизайнера на бижута Еди Борго и е изработен с помощта на 9 000 скъпоценни камъка: диаманти и изумруди, обковани с 18 каратово злато. Създаването му отнело над 700 часа работа!

Джасмин е едва третият тъмнокож ангел, имащ честта да носи Fantasy Bra през годините. В миналото със скъпоценните сутиение са дефилирали Тайра Банкс, Жизел Бюндхен, Хайди Клум, както и ветераните на VS Адриана Лима и Алесандра Амброзио.

 

Междувременно стана ясно, Бела Хадид ще направи своя дебют на котешката пътечка на VS. Моделът и сестра на Джиджи Хадид доминираше модните подиуми на приключилите наскоро седмици на модата в Ню Йорк, Париж и Милано. Видяхме я да дефилира в най-престижните ревюта, сред които Fendi, Versus Versace, Bottega Veneta, Michael Kors и много други.

Бела Хадид за Calvin Klein

Сега Бела отново върви по стъпките на по-голямата си сестра, която, макар да е сред най-търсените лица в света на модата, за пръв път дефилира за VS едва миналата година.

Джиджи Хадид на ревюто на Victoria’s Secret през 2015 

От своя страна Джиджи потвърди в Instagram, че ще се завърне на дефилето, което преди година сбъдна най-голямата й мечта. Още не е ясно дали най-добрата й приятелка Кендал Дженър, също дебютирала през 2015, ще отново ще се разходи в дантелено бельо. Засега е потвърдено участието на всички официални ангели, без Бехати Принслу и Кандис Суанпоул. Двете красавици и приятелки станаха майки преди по-малко от месец.

Още за Victoria’s Secret: 20 години ангелска красота и сексапил

Ангелите на Victoria’s Secret и техните изпитани съвети за красота