Горещото бразилско лято на Жизел Бюндхен

Докато модните хроникьори са заети да спорят дали супермоделите от новото поколение могат да конкурират тези от 90-те и имат ли място Кендал, Джиджи и компания във Victoria’s Secret, една легенда отново напомня за себе си. 

Въпреки че Жизел Бюндхен се отказа от дефилетата преди малко повече от година, тя съвсем не е сложила край на кариерата си в модния бранш. Легендарният топмодел украсява корицата на VOGUE в родната си Бразилия за пореден път, доказвайки, че младите й колежки все още има какво да учат.

Жизел разгорещява страстите в дизайни на Chanel, Versace и Colcci, в една много лятна и изпълнена с настроение фотосесия, нетипична за ноемврийски брой. На един от кадрите блондинката се потапя в басейн, на друг размята мокрите си коси, а на трети я виждаме във вихъра на танца.

Това лято Бюндхен се завърна на котешката пътечка, но по специален повод. Тя взе участие в откриването на Олимпийските игри в Рио, където отново показа характерната си походка под звуците на песента “The Girl From Ipanema”.

Дали някога отново ще я видим в модно ревю на Chanel например? Силно се надяваме, защото личното ни мнение е че всяка ера има своите супермодели, но има само една Жизел.