Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Един от най-успешните топмодели в света – Жизел Бюндхен, се сбогува с модния подиум.

Красавицата отбеляза това с едно последно ревю. Малко преди да излезе на котешката пътечка, Бюндхен публикува вълнуващо съобщение със снимка от началото на кариерата й, когато е била на 14 години. “Благодарна съм, че на 14 имах възможност да започна това удивително пътуване”, пише красавицата. “Днес, 20 години по-късно в модната индустрия, имам честта да избера модното шоу, с което да сложа край на кариерата си и ще продължа да работя в други сфери на модния бранш“.

На последното си шоу Жизел дефилира за марката Colcci по време на Седмицата на модата в Сао Паоло, представяйки младежки цветни рокли и топове. Красавицата се появи на подиума със сълзи на очи, но сподави тъгата и непрекъснато пръскаше усмивки. 
На първия ред на модното шоу плачеха родителите й – Ваня и Валдир, както и най-близките й приятели. Нейният съпруг Том Брейди единствен не отрони сълза, защото се радваше на своята любима. 
След месеци спекулации, Жизел най-сетне обяви, че напуска модата. Бразилката сподели, че решението ѝ да се пенсионира е взето от уважение към нейното тяло, както и от желанието ѝ да се отдаде на семейството си и на своите бизнес идеи. През 20-годишната си кариера, красавицата е дефилирала за най-големите модни къщи като Alexander Wang, Balenciaga, Carolina Herrera, Chanel, Louis Vuitton, Valentino, Versace and Victoria`s Secret. Тя е най-високо платеният модел в света за последните 8 г., като само за миналата година е спечелила 47 млн. долара. Наскоро бразилката подписа 25-милионен договор с американския производител на спортни облекла Under Armour.
Снимки: Profimedia

Вижте видео с последното ревю на Жизел!


Тялото на Кейт Хъдсън е невероятно