Модното вдъхновение с бразилски чар

Този път модното вдъхновение идва от Бразилия.

Камила Коелю е в топ 10 на най-богатите Instagram инфлуенсъри, с близо 8 милиона последователи, а един нейн пост може да й донесе приход до 10 750 долара, според Evening Standard.

Най-горещите дизайнерски обувки в Instagram

Неведнъж бразилската красавица е участвала в колаборации с големи модни марки като Lancome, а освен това има опит и на модната пътечка. Интересът към нея е напълно оправдан – само един поглед в гардероба й обяснява защо Камила е толкова успешна.

На първо време, 30-годишната красавица следва всяка модна тенденция – от животинските принтове, през костюмите в две части, чак до плюшените палта. Това, което я различава от останалите инфлуенсъри, е, че Камила пречупва всяка тенденция през собствения си стил, като винаги добавя нов акцент към визията си или я интерпретира според своите модни правила.

Това ще бъде панталонът на 2019-а

Освен това, Камила не се притеснява да носи един аксесоар два пъти, като просто го съчетава по различен и оригинален начин – тя умело комбинира материите и не се страхува да експериментира с цветовете.

В галерията събрахме най-интересните и оригинални визии на Камила, които спокойно може да “откраднете” още сега, а някои от тях са подходящи и за идващата (надяваме се по-скоро) пролет.

Ето и още няколко модни идеи от инфлуенсъри:

Instagram вдъхновение: Belen Hostalet

Instagram муза: Джоан Палмаро

Рената, от Полша: един страхотен инфлуенсър на възраст над 50

Готините британски момичета, които следваме в Instagram

 

Fashion GalleryHero Slider