Рената, от Полша: един страхотен инфлуенсър на възраст над 50

Стилът няма възраст и това е повече от обикновено клише.

Рената от Vens Wife Style е прекрасен пример за това, благодарение на блога си за мода и повече от 32 000 последователи в инстаграм.

Тя живее във Великобритания, но е родена в Полша. И успява да се класира сред най-популярните и успешни инфлуенсъри на възраст над 40 и дори над 50 години. Казваме го със съзнанието, че всъщност никому не е нужно да разпределяме жените с вдъхновяващ стил по възрастови категории.

Великолепната модна седморка на зимата

Защо аутфитите й са толкова добри?

Рената следва тенденциите и умее да подбира от тях най-доброто, което подхожда на нейната зрялост. Например много често носи каре, но пропуска огромните комиксови принтове.

Във визиите й винаги присъства нотка елегантност. Деним – да. Но с елегантен блейзър, кашмирен пуловер или структурирано палто.

Предпочита топлите цветове, които придават женствено и по-меко излъчване.

В нея няма напрежение от това да “трябва” да изглежда по-млада. Тя е на възраст над 50 години и подбира дрехите си според този факт, например не носи мини рокли или поли, но има достатъчно поли-молив и тесни панталони, които дискретно подчертават стройната й фигура. Не се престарава да изглежда секси.

Вдъхновете се от нейния свеж и елегантен стил! Избрани нейни визии ви показваме в галерията.

Френските момичета и тайната “je ne sais quoi”

 

Fashion GalleryHero Slider