Готините британски момичета, които следваме в Instagram

Тези британски момичета са стопроцентови икони на стила и винаги добра идея за вдъхновение.

Ако харесвате британския шик с цялото му многообразие между сдържана елегантност и бунтарска оригиналност, тези дами са точно вашето нещо. Имаме интересна селекция – тук е една от любимите модели на Риана, както и една от героините в “Игра на тронове”…

Последвайте ги в мрежата и обогатете стила си с ежедневни нови идеи.

Бетина Луни:

Бетина е инфлуенсър, персонален шопър и една от жените с най-еклектичния гардероб в Британската столица.

Лиса Айкен:

Моден директор в Net-a-Porter, Лиса е известна с невероятната си колекция дизайнерски обувки. И е следвана от над 58 000 души.

Фийби Колинс-Джеймс:

Фийби е артист и истински моден хамелеон, а Лондонските дизайнери се надпреварват за това да носи дрехите им.

Бети Бахз:

Бети е равни части haute couture и рокенрол. Бивш модел, в момента тя се изявява като бизнес дама и има собствена марка слънчеви очила.

Гуендолин Кристи:

Ние си я знаем като Лейди Бриен от “Игра на тронове”, но за британските тя е циментирала статуса си на модна икона. Притежава страхотно чувство за хумор по отношение на модата и е смел експериментатор. Освен това, Гуендолин е част от модната агенция на Кейт Мос и е дефилирала за Miu Miu.

Сузи Лау:

Забавна и пъстра, Сузи комбинира принтовете по уникален начин, има изключително щур стил и освен това визиите на пластове са й специалитет.

Леоми Андерсън:

Тя е модел и е една от любимките на Риана, дефилирала е и за Victoria’s Secret. Личният й стил е екстравагантен и секси, с множество спортни елементи.

Джейн МакФанлънд:

Стилът й е интересен, но и софистициран. Джейн е модният директор на Sunday Times, но споделя своите модни съвети и седмичните си визии и в социалната мрежа, така че има какво да се научи от профила й!

Алексис Форман:

Тя е арт директор, но напоследък е инфлуенсър на пълен работен ден. Има и собсвен моден блог, където също препоръчваме да хвърляте по едно око за интересни и актуални модни идеи.