Дженифър Анистън не се притеснява да покаже тяло

От началото на кариерата си до 50-тия си рожден ден Дженифър Анистън никога не се е притеснявала да покаже своето тяло и не смята, че трябва да се срамува от това.

На корицата на Harper’s Bazaar в изданието им за юни и юли месец се появи Дженифър Анистън с две страхотни визии. Едната от тях беше красива рокля с пайети в тъмно синьо, а другата черни къси панталони с тъмен чорапогащник… и нищо нагоре.

Когато Елън Дедженеръс попита актрисата от Friends дали й харесва да показва тяло си, звездата гордо заяви, че дори обича да го прави. Според нея човешкото тяло е красиво и не трябва да се срамуваме от него, независимо от годините.

Дженифър Анистън и Адам Сандлър отново са тандем

Едновременно с това, обаче, й е омръзнало да чува погрешни слухове за себе си. Наскоро чула от някъде, че тя всъщност е постигнала добре оформеното си тяло чрез процедури за милиони долари.

Всъщност тя полага много усилия, за да поддържа фигурата си. Как точно го прави, можете да видите тук. 

В интервюто тя загатна и още нещо, което привлече внимание на феновете й. На въпроса “Има ли шанс да се върне предаването Friends”, тя отговори многозначително “Всичко е възможно”. Според нея всички от екипа ще са съгласни да го направят.

На гости на Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Има ли шанс култовото шоу, поставило толкова много рекорди да се завърне? 

Дженифър Анистън издаде тайната на красивата си прическа

Popular