На гости на Дженифър Анистън и Джъстин Теру

“Гледам към съпруга си, кучетата, дома ни и осъзнавам, че не искам да бъда никъде другаде”, признава Дженифър Анистън пред Architectural Digest.

Домът, за който говори е имението, което споделя със съпруга си Джъстин Теру в Бел Еър в Лос Анджелис. Уютът обаче се постига трудно. “Естетически, това беше най-далечното нещо от това, което съм искала, но веднага разбрах, че ще се получи. Трудно е да се опише, но усещах връзка”.

Тя наема интериорния дизайнер Стивън Шейдлии и заедно постигат желания баланс между модернизма и уюта. “Джъстин определено искаше да се включи, така че неговото виждане беше малко трудно за възприемане от мен в процеса на проектиране. Но разбрах, че отхвърлянето на всяко негово предложение не е най-уместния ход.”

Колко струва красотата на Дженифър Анистън?

“Ако не бях актриса, щях да стана дизайнер. Обожавам този процес. Има нещо – когато избираш тъканите или си на етап финални декорации – което храни душата ми”, казва Анистън, която се сдобива с имота през 2011 година срещу сумата от 22 милиона долара. Именно тук тя се омъжва и за своя любим Джъстин през 2015 година, където събират най-близките си приятели около басейна. Вижте снимки в галерията!