Дженифър Анистън издаде тайната на красивата си прическа

Дженифър Анистън разкри как стилизира косата си, така че винаги да има перфектна прическа, без нуждата от фризьор. Отнема й само 15 минути.

Може вече да е изминало много време, откакто Дженифър Анистън превърна култовата си прическа от сериала Friends в световна мода, но все още успява да избира винаги сполучливи и стилни фризури. Затова и сега от Allure я попитаха как постига този ефект.

Оказва се, че всъщност тя не отделя толкова внимание на косата си, колкото си мислихме. Признава, че я мие на два-три дена и често й се налага да посяга към сухия шампоан.

А когато всъщност се къпе и с коса, суши със сешоар само корените си, разресва с четка краищата и оставя всичко останало да изсъхне от само себе си. Това е, когато иска прическата й да е естествена, а ако е в настроение за изправена коса, тя не използва преса. Вместо това постига ефекта с голяма кръгла четка, както я е учил стилиста й Крис Макмилън.

Защо го прави Дженифър Анистън?

Според нея стилизирането на косата не трябва да отнема твърде много време и усилия, затова и всеки ден отделя само по 15 минути за нея, преди да излезе навън.

Дженифър Анистън поддържа перфектна кожа със смутита