10 модни правила от Виктория Бекъм

Винаги добавяйте аксесоари, но все пак мислете за това къде отивате.

Роклите, допълнени с масивни бижута не са много подходящи, ако ще излизате с децата… Не избирайте прекалено тесни дрехи за през деня.

Инвестирайте в класическите елементи. Виктория рядко си купува неща, които личи от кой сезон и колекция са, и затова могат да се носят отново и отново. Любимите ѝ очила са D&G и са на 11 години. 

В гардероба си трябва да имате един спасителен аутфит.
За дните, в които се чувствате подута или просто не се харесвате в нищо друго, дръжте подръка една рокля или панталон с висока талия, които обожавате как стоят на фигурата ви.

Бъдете смели и променяйте нещата по свой вкус. Виктория споделя, че обожава да си купува дрехи, които после да преправя, като намалява талията на панталоните и т.н.

Имайте доверие на приятелките си. Да, хубаво е да имате собствен стил и да се придържате към него, но мнението на някоя приятелка или майка ви никога не е излишно.
Знайте кое е “да” и кое “не”. Придържайте се към някои основни правила, като например – ако имате голямо деколте, оставете краката си покрити и обратното – ако сте с къса пола, не залагайте на изрязани блузи. Винаги е по-секси да оставите нещо на въображението.

За още модни съвети, звездни новини, астрология, съвети за красота и фитнес, последвайте ни сега във Фейсбук.

21 вдъхновяващи и съвършено семпли визии

Total Eclipse: Новото черно е черното

Popular