Total Eclipse: Новото черно е черното

Има дни, в които нищо не е по-добро от черното, от главата до петите.

Когато искаме да направим впечатление, без да “крещим” с дрехите си, да изглеждаме елегантни и в голяма степен загадъчни, черното е съвършеният избор. Казват, че да се обличаш в черно твърде често може да има потискащ ефект. Но понякога сме в настроение да забъркаме една стилна черна магия – просто защото ни се играе на femme fatale и ни се иска непознатите да се обръщат след нас…

Самата Коко Шанел смята, че черното и бялото не само не представляват “отсъствие на цвят”, а в тях е събрано всичко. Според дизайнерката, тези два цвята притежават абсолютна красота.

Поезия в детайлите или стилът на Кристина де Конинк

Когато се обличате изцяло в черно:

Не оставяйте визията да звучи монотонно, а комбинирайте различни текстури. Например панталон от фин плат с грубо плетиво, деним с копринена риза, блуза с прозрачни панели, дантела.

Погрижете се за прическата си. Черният цвят действително носи риск да оставите впечатление, че просто сте в мрачно настроение и сте излезли от вкъщи набързо, без да се гласите прекалено. Затова е от ключово значение косата и манокюрът ви да изглеждат поддържани. Те са малките детайли, които изиграват решаваща роля.

Пролетта ще бъде сезонът на роклите

Привлечете малко светлина като сложите метални бижута в златно или сребърно.

Черното придава строгост и крайност и за да не изпие цвета на лицето ви, задължително сложете малко руж и очна линия.

Спокойно можем да живеем с 5 чифта обувки

Fashion GalleryHero Slider