21 вдъхновяващи и съвършено семпли визии

Семплият стил е изкуство. Да носиш малко, добре подбрани, съвършено акцентирани с нещо малко дрехи изисква усет, но резултатът е прекрасен!

В началото на забързаната седмица е наистина приятно да се вдъхновим за такива “бързи”, простички и елегантни градски комбинации.

Идеите този път взехме от Британи Батгейт, моден блогър с впечатляващ минималистичен стил. Нейните аутфити са винаги простички, понякога андрогинни, понякога женствени, но винаги базирани на най-основните дрехи с класически кройки.

Британи носи прави панталони, бели тишърти, сака, класически едноцветни кецове, рокли с колан на талията, а гардеробът й е базиран основно върху неутралните цветове: черно, бежово, тъмносиньо, бяло.

Летни дрехи и обувки, които ще бъдат ключови за сезона

Нуждаете ли се от нова модна униформа?

Има нещо безкрайно елегантно и успокояващо в нейните стилни съчетания, към които тя често добавя кокетен акцент, например червено червило или сребърно бижу.

За ефектен семпъл стил от решаващо значение са качеството и кройката на дрехите. Ако искате да имате малко неща, но винаги да изглеждате добре в тях, съветът ни е да инвестирате в хубави памучни ризи, висококачествен деним, палта от вълна или вълнен микс, хубави фини пуловери.

Можете да вземете идеи от гардероба на Британи Батгейт, като разгледате снимките в галерията.

Играта със сандалите загрубява, вътре ли сте?

It-обувките на пролетта и лятото

Този вид дънки винаги изглеждат скъпи

 

Fashion GalleryHero Slider