Как да носим мини полата през зимата

Плисета, A-образни силуети, любимият деним, дори кожа – вариациите на мини полата и тази година са безкрайни, а дори и в студа никак не ни се иска да се разделяме с нея.

За щастие модната индустрия отдавна е измислила плътните чорапогащи и клинове, но те съвсем не са достатъчни, за да сме сигурни, че зимният аутфит с мини пола изглежда така, както ни се иска.

Най-важният елемент в тези визии всъщност са обувките. Защо? По простата причина, че мини полата разкрива краката ви и погледът веднагага попада именно върху тях. Което значи, че обувките трябва да бъдат правилно подбрани и така, че да подчертават тази част на тялото по най-добрия начин. Ние избрахме точно три от актуалните модели и ви представяме три ефектни комбинации.

С дълга рокля през зимата

Велурените ботуши над коляното 

Комбинацията от пола и чизми изисква останалите елементи в облеклото да останат семпли. В случай, че избирате това съчетание за ежедневието, добавете любимия си пуловер, бил той и овърсайз. Можете да изберете и обикновен тишърт и черен блейзър, а що се отнася до чантите – заложете на класически модел.

Най-дръзките есенни тенденции

Ниските оксфордски обувки 

Тъй като те са синоним на така наречения “preppy chic”, спокойно можете да заложите на плисирана пола, такава с мотив на каре или пепит. Съчетайте с бяла риза или друг вид едноцветен топ и се възползвайте от възможността да прибавите по-интересна връхна дреха. Палто с косъм, елек или класическо двуредно палто позволяват да добавите и доза цвят, под формата на шал или чанта.

Стилни в студа – уроци от супермоделите

Ботите до глезена

Ако сте като нас, то вероятно отказвате да се разделите с този модел дори през зимата. Ботите издължават краката и поставят акцент върху тях, затова изберете семпъл топ и завършете с кожено яке или любимото палто в цвят карамел. Този стил е подходящ и за парти, така че добавете любимите си бижута и клъч в металик, за да трансформирате визията.