Ботушите, които набират скорост в Instagram

И този сезон не сме ощетени от към избор на обувки, дори напротив – опитваме се да сведем желаните модели до минимум, колкото и да не ни се иска. 

Актуалните тенденции ни предлагат безброй възможности, сред които да открием нашия личен must have. Но както обикновено, на повърхността в морето на горещите трендове изплуват няколко модела, за които можем да кажем, че са истински хит.

Звездите обожават… белите ботуши!

Още с появата си на модния подиум, ботушите с холограмни камъчета на Saint Laurent предизвикаха истински бум в социалните мрежи. Моделите със сребърен брокат на Chanel пък бяха най-фотографираният чифт обувки по време на седмиците на модата. Блогърите ги обожават, а всеки път, когато някоя фешъниста се снима с хитов чифт като тези, търсенето им скача моментално.

В галерията по-долу, освен бляскавите ботуши, ви показваме още пет модела, които тази година ще владеят feed-a ви в социалните мрежи. И идеи как да ги носите, разбира се!

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг идеи и практични съвети, последвайте ни във Фейсбук и в Instagram!